Якщо органзм погано перетравлю блки, за призначенням лкуючого лкаря х обмежують.
Кльксть блкв жирв повинна вдповдати фзологчним потребам органзму: 100-120 г в день блкв 80-190 г жирв, у тому числ 30% рослинних. Виключаються тугоплавк жири тваринного походження
РЕЖИМ ХАРЧУВАННЯ: жу слд приймати 4-6 разв на день, невеликими порцями, останнй раз за 2-2,5 години до сну.
ОСНОВНА МЕТА Д¶ґТИ — хмчне щадння печнки в умовах повноцнного харчування.
Зокрема, для профлактики захворювань печнки попередження загострення необхдно дотримуватись правил рацонального харчування.
Одним з першочергових завдань Умансько центрально лкарн забезпечення здоров'я населення району. Цьому сприя правильна органзаця лкувального процесу. Одними з елементв при його органзац проведення профлактичних заходв та дотримання дти пд час харчування.
ЗАХВОРЮВАННЯХ ПЕЧ¶НКИ
Д¶ґТИЧНЕ ХАРЧУВАННЯ ПРИ ХРОН¶ЧНИХ
Головний лкар – Добрянська ¶нна ¶ванвна.
Електронна адреса –
Телефон-факс – (04744) 3-95-75
Телефон – (04744) 3-95-75, 3-95-24
Адреса – м. Умань, вул. 24-го з’зду, 2
Поштовий ндекс – 20300
Уманська Центральна районна лкарня
- Охорона здоров'я
Уманська районна державна адмнстраця
Комментариев нет:
Отправить комментарий