воскресенье, 10 февраля 2013 г.

сільська рада с.степківка уманьський район

Якщо органзм погано перетравлю блки, за призначенням лкуючого лкаря х обмежують.

Кльксть блкв  жирв повинна вдповдати фзологчним потребам органзму: 100-120 г в день блкв  80-190 г жирв, у тому числ 30% рослинних. Виключаються тугоплавк жири тваринного походження

РЕЖИМ ХАРЧУВАННЯ: жу слд приймати 4-6 разв на день, невеликими порцями, останнй раз за 2-2,5 години до сну. 

ОСНОВНА МЕТА Д¶ґТИ — хмчне щадння печнки в умовах повноцнного харчування.

Зокрема, для профлактики захворювань печнки  попередження загострення необхдно дотримуватись правил рацонального харчування. 

Одним з першочергових завдань Умансько центрально лкарн  забезпечення здоров'я населення району. Цьому сприя правильна органзаця лкувального процесу. Одними з елементв при його органзац  проведення профлактичних заходв та дотримання дти пд час харчування.

ЗАХВОРЮВАННЯХ ПЕЧ¶НКИ

Д¶ґТИЧНЕ ХАРЧУВАННЯ ПРИ ХРОН¶ЧНИХ

Головний лкар – Добрянська ¶нна ¶ванвна.      

Електронна адреса –

Телефон-факс – (04744) 3-95-75

Телефон – (04744) 3-95-75, 3-95-24

Адреса – м. Умань, вул. 24-го з’зду, 2

Поштовий ндекс – 20300

Уманська Центральна районна лкарня

- Охорона здоров'я

Уманська районна державна адмнстраця

Комментариев нет:

Отправить комментарий